Forțe ample, inclusiv un elicopter, implicate în căutarea unui copil de doi ani și patru luni din Vicovu de Sus ce a dispărut vineri seara de lângă locuință


Intră acum și în grupul de

Un copil de doi ani și patru luni din cătunul Bahna din orașul Vicovu de Sus a dispărut de vineri seara din zona locuinței sale și este căutat de peste o sută de persoane, dar și cu un elicopter.

 Potrivit Poliției Județene Suceava, poliţiștii suceveni desfăşoară la această oră activităţi complexe de căutare a copilului Samuel David Farcaș,în vârstă de 2 ani şi 4 luni, care a dispărut în seara de vineri din zona domiciulului său de pe raza oraşului Vicovu de Sus, cătunul Bahna.

Copilul are o înălțime de aproximativ 65 cm, părul negru, față rotundă, ten măsliniu, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei purta îmbrăcăminte de culoare verde, având ghete de culoare mov în picioare.

Ultima dată, din relatările familiei, minorul a fost văzut jucându-se în zona curţii în preajma domicilului.

La acțiunile de căutare participă circa 100 de persoane (poliţişti, poliţişti de frontieră, lucrători ISU şi de jandarmi, voluntari).

Sunt utilizate camere de termoviziune şi sunt folosiţi câini de urmă. De asemenea, la faţa locului a fost deplasat un elicopter aparţinând Ministerului Afacerilor Interne.

Poliția Suceava face apel celor care deţin date cu privire la acest copil să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Intră acum și în grupul de