Două noi destinații de pe Aeroportul Suceava: Flutur anunță cursele Suceava-Madrid și Suceava-Verona și zboruri interne spre București cu Cobrex Trans


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că din primăvară, sucevenii vor putea zbura spre Spania și că se introduce o nouă destinație pentru Italia.

„Mă bucur să pot aduce vești foarte bune despre Aeroportul Suceava, chiar acum la început de an.După cum spuneam, suntem în discuții pentru introducerea de noi zboruri de pe Aeroportul Suceava. Foarte multe solicitări au venit de-a lungul timpului din partea celor din diaspora care ne-au cerut zbor spre Spania. Pot să spun că acest lucru se va întâmpla chiar în această primăvară. Este o nouă premieră pentru aeroportul sucevean”, a spus Flutur.

El a menționat că autoritățile județene sucevene sunt la finalul discuțiilor cu compania aeriana COBREX TRANS pentru operarea a încă două destinații externe de pe aeroportul sucevean începând din primăvară.

„Este vorba despre Suceava- Madrid (Spania) și Suceava – Verona (Italia), fiecare cu câte două frecvente pe săptămână. Compania va opera cu o aeronava de tip Boeing 737 -300 cu 148 de locuri.  În zilele de operare va fi realizată și o cursă internă cu Bucureștiul”, a spus Flutur.

El a mai declarat că în  zilele următoare compania să comunice deja programul de operare.

„Așadar, din primăvară, încă o companie va opera pe Aeroportul Suceava, introducând o nouă țară ca destinație – Spania și încă un zbor spre Italia (pe rute externe), precum și noi zboruri interne Suceava-București. Continuăm discuțiile pentru introducerea de noi zboruri – va fi un nou anunț zilele viitoare, și continuăm demersurile pentru dezvoltarea Aeroportului Suceava”, a declarat Flutur.

Compania Cobrex Trans din Brașov și-a anunțat încă din 2016 intenția de a opera zboruri de pe Aeroportul Suceava.

 


Intră acum și în grupul de