Peste o sută de șoferi au fost verificați, sâmbătă, în cadrul unor acțiuni integrate organizate de polițiștii suceveni în zonele Câmpulung Moldovenesc și Milişăuţi – Solca – Cajvana.


Intră acum și în grupul de

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc au desfăşurat o acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice.

 

În timpul acțiunii au fost organizate 4 filtre rutiere şi au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţional în valoare de 7830 lei. De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare pentru lipsă ITP sau defecţiuni tehnice. Au fost legitimate 90 de persoane şi au fost verificate 75 de autovehicule.

Tot sâmbătă, s-a desfășurat o acțiune în sistem integrat pentru prevenirea accidentelor rutiere, combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului pe teritoriul de competență al polițiilor orășenești Milișăuți, Solca Și Cajvana.

În cadrul acţiunii au fost constatate  două infracțiuni, respectiv conducere fără permis și conducere auto neînmatriculat și au fost aplicate 12 sancţiuni contravenționale  în valoare totală de 4.350 lei.

Totodată, au fost verificate 43 de autotvehicule şi au fost legitimate 65 de persoane, fiind testaţi cu aparatul etilotest 24 de şoferi și de asemenea, au fost efectuate controale în 5 localuri publice.

Poliția Suceava notează că sâmbătă seara un echipaj din cadrul Poliției Oraș Milișăuți a oprit pentru control pe DJ 178 D , în orașul Cajvana, un moped condus de un tânăr de 27 de ani din Orașul Cajvana, care  nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie, iar  mopedul pe care îl conducea nu era înmatriculat sau înregistrat.

 


Intră acum și în grupul de