Viceprimarul Lucian Harșovschi: “Revoluția fiscală” a guvernului PSD va lăsa anul acesta sucevenii fără circa opt milioane de euro

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, luni, că de acum se pot achita taxele și impozitele aferente anului 2018, amintind că “revoluția fiscală” a guvernului PSD va lăsa anul acesta sucevenii fără suma de circa opt milioane de euro.

Viceprimarul a menționat că cei care plătesc taxele și impozitele pentru tot anul 2018, până la 31 martie, beneficiază de o reducere de 10%  care se aplică la impozitul pentru teren, clădiri și autovehicule.

Potrivit acestuia, taxele și impozitele se pot plăti la casieriile primăriei, între orele 8-14, în conturile de trezorerie ale instituției sau online, după înregistrarea pe site-ul Primăriei sau prin intermediul www.ghiseul.ro

Lucian Harșovschi subliniază că lucrările din municipiu se fac în funcție de încasările bugetare, iar bugetul aferent investițiilor din acest an va fi direct influențat de procentul acestor încasări.

„Mai reamintesc că “revoluția fiscală” a guvernului PSD va lăsa anul acesta sucevenii fără suma de ~8miloane €.”, a conchis viceprimarul Sucevei.

loading...