Doua femei au decedat din cauza efectelor alcoolului


Intră acum și în grupul de

Doua femei consumatoare de alcool au decedat luni în urma efectelor acestuia. Potrivit IPJ Suceava, luni la orele 15.40, institutia a fost sesizata de Spitalul municipal Radauti, despre faptul ca B. VIORICA, în vârsta de 47 ani, localnica, care a fost internata duminica în stare de coma gr. II-III, a decedat. În urma efectuarii necropsiei de catre medicul patolog, s-a constatat ca femeia are o infiltratie hemoragica de 3-4 cm cu hematom subdural stâng si numeroase echimoze la nivelul bratelor, fapt pentru care s-a solicitat sesizarea unui medic legist.

Politistii au trecut la verificari, constatând ca pe data de 06.09.2008, femeia a consumat bauturi alcoolice cu concubinul ei,  P. VASILE, în vârsta de 51 ani din localitate, dupa care i s-a facut rau, fapt pentru care în dimineata zilei de 07.08.2008 a dus-o la spital.

Necropsia efectuata de catre medicul  legist arata ca „moartea a fost patologica si s-a datorat unei stari comatoase consecutiva unor leziuni traumatice cranio-cerebrale soldate cu hematom subdural fronto-temporal stâng si contuzie de trunchi cerebral” si nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale.

Tot luni, potrivit IPJ Suceava, la orele 16.17 a  fost gasita decedata în locuinta L. GEORGETA, în vârsta de 60 ani, din municipiul Suceava, cunoscuta consumatoare de bauturi alcoolice. Politistii spun ca nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale.


Intră acum și în grupul de