Acasă Actualitate Președintele Prestige Tours, Mustafa Kadiroglu, a anunțat că firma va opera...

Președintele Prestige Tours, Mustafa Kadiroglu, a anunțat că firma va opera întreg anul pe Aeroportul Suceava: Am fost primii care am deschis cursele internaționale la Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Prestige Tour, Mustafa Kadiroglu, a anunțat, miercuri seara, la Suceava, că firma pe care o conduce își propune să activeze 12 luni pe an pe Aeroportul Suceava și că va încerca să realizeze și incoming.

El a menționat că în urma discuțiilor cu președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, vor fi găsite soluții pentru a realiza incoming în Suceava.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a arătat că dorește dezvoltarea relațiilor de turism între Turcia și Suceava.

„Îmi doresc să avem turiști în ambele sensuri”, a spus Flutur care a arătat că atât sucevenii să meargă în vacanțe în Turcia, dar și turci care să vină să viziteze Suceava.

Kadiroglu a spus că Prestige Tours a fost prima companie care a lansat curse internaționale de pe Aeroportul Suceava atunci când nimeni nu credea în potențialul acestui aeroport și că a fost un succes, iar acum sunt mai multe companii care operează curse internaționale.

El a menționat că își propune ca firma sa să opereze 12 luni pe an pe Aeroportul Suceava și nu numai în perioada de vară.



”Să nu lucrăm doar pentru vară, ci 12 luni pe an”, a spus omul de afaceri turc.

El a menționat că dorește să dezvolte și alte destinații și că dorește să ajungă să facă și incoming pe Suceava.

Grupul de firme al acestuia operează în prezent 45 de avioane în 11 țări.

Mustafa Kadiroglu, om de afaceri turc, conduce grupul de turism Caly Group din care mai fac parte, alături de Calypso Tour, Casio Air și Sultan Cargo.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version