Si totusi… spitalul judetean va avea RMN


Intră acum și în grupul de

Spitalul Judetean de Urgenta „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a câstigat în instanta procesul în fata firmei bucurestene „PRIMA MEDICAL”, în procesul prin care contesta criteriile privind amplasarea unui RMN pe un platou pus la dispozitie de unitatea spitaliceasca.
Firma bucuresteana  nu era de acord cu prevederea potrivit careia câstigatorul licitatiei este obligat sa aduca un RMN nou, de ultima generatie, si sa faca dovada ca are specialisti cu experienta pentru exploatarea aparatului.

Plângerea a fost respinsa ca inadmisibila în 3 iulie 2008 de catre Comisia Nationala de Solutionare a Contestatiilor (CNSC), iar „Prima Medical” s-a adresat Curtii de Apel Suceava, unde tot nu a avut câstig de cauza. Sectia Comerciala, Contencios Administrativ si Fiscal de la Curtea de Apel a informat luni conducerea spitalului ca prin decizia 978 din 4 septembrie 2008 s-a respins exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a Consiliului Judetean si s-a respins ca nefondata plângerea formulata de „PRIMA MEDICAL” împotriva deciziei CNSC.

Hotarârea pronuntata de Curtea de Apel în sedinta publica din 4 septembrie este irevocabila. În aceste conditii, Spitalul din Suceava va relua procedura de atribuire a contractului vizând închirierea unui spatiu de 116 metri patrati de la primul etaj al unitatii medicale, pentru amenajarea, instalarea si punerea în functiune a unui aparat RMN. Ofertele vor fi deschise la data de 6 octombrie.


Intră acum și în grupul de