Torje: „Suntem prea imaturi”. Homei: „Am muncit degeaba doi ani”


Intră acum și în grupul de

Înfrângerea din partida cu Tara Galilor a provocat multa tristete în sufletul tinerilor jucatori ai echipei noastre nationale U21. Dezamagiti de deznodamântul Grupei a 10-a, de ratarea calificarii, dar mai ales de evolutia lor din meciul pierdut la Iasi, baietii nostri au declarat, la unison, ca sunt deceptionati de ceea ce s-a întâmplat.
Vedeta tricolorilor „mici”, Gabriel Torje, este poate cel mai trist. Marcatorul golului victoriei de la Cardiff este totusi de parere ca el si colegii lui trebuie sa treaca peste acest meci, chiar daca au înregistrat un rezultat defavorabil. „Este cea mai grea înfrângere din cariera noastra. Ne-a fost curmat un vis. Nu stiu ce se mai poate spune la 0-3, dar cred ca suntem prea imaturi pentru o calificare. Deceptii au fost si vor mai fi pentru ca mai avem de jucat împreuna”, a declarat mijlocasul lui Dinamo.

La rândul sau, Sergiu Homei, unul dintre cei mai buni jucatori români de la Iasi, si-a marturisit dezamagirea ratarii obiectivului, accentuând faptul ca tricolorii au fost foarte aproape de o calificare unica în ultimul deceniu. „Am muncit degeaba doi ani si efectiv nu am cuvinte dupa acest rezultat rusinos. Am fost foarte aproape de o performanta istorica, dar în seara asta nu ne-a iesit nimic”, a declarat Homei.
Fundasul dreapta a fost completat de colegul sau de la echipa nationala si de la Dinamo, Adrian Ropotan, care a pus punctul pe i, sustinând ca fotbalistii nu au nicio scuza dupa acest rezultat: „Înfrângerea este cu atât mai rusinoasa, cu cât toata lumea din FRF ne-a sustinut si a fost alaturi de noi. Ne este rusine de Emil Sandoi, care a crezut în noi pâna în ultima clipa”, a spus mijlocasul.


Intră acum și în grupul de