Tânăr din Dorna Arini, la volanul unei mașini neînmatriculate, prins de polițiști după o urmărire în trafic pe o distanță de circa 10 kilometri


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Dorna Arini, aflat la volanul unei mașini neînmatriculate, a fost prins de polițiștii din Vatra Dornei după o urmărire în trafic pe o distanță de circa 10 kilometri.

Poliția Județeană Suceava a informat că joi, 11 ianuarie a.c., la ora 09.00, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei ce acționa pe DN 17B, pe raza comunei Dorna Arini, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, însă conducătorul auto nu s-a conformat.

Astfel, polițiștii au trecut la urmărirea respectivului autoturism, iar după o distanţă de aproximativ 10 kilometri au reușit să oprească mașina în cauză.

„Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 23 de ani, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că autoturismul nu este înmatriculat, autorizaţia de circulaţie provizorie fiind expirată din 04.01.2018”, a arătat IPJ Suceava.

Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de