Băut și cu permisul suspendat, un tânăr din Boroaia a ajuns cu mașina într-un șanț. El a fost găsit de o patrulă de polițiști din Vadu Moldovei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Boroaia, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volanul unei mașini băut, având permisul suspendat.

IPJ Suceava a precizat că marți, 16 ianuarie a.c., la ora 19.40, în timp ce patrula pe DN 15C, din comuna Boroaia, o patrulă din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Vadu Moldovei a identificat un autoturism intrat într-un șanț și pe conducătorul auto, un localnic de 24 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul are permisul de conducere suspendat.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat,  după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, a menționat IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de