Amenzi de peste 20.000 lei, date de polițiștii suceveni într-o singură zi


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Rădăuți, în cooperare cu cei din Siret şi Vicovu de Sus, au desfășurat miercuri, 17 ianuarie a.c., o acţiune preventiv reactivă pentru reducerea riscului rutier datorat conducerii de vehicule sub influenţa alcoolului, a excesului de viteză, dar şi a altor cauze generatoare de evenimente rutiere.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cadrul acţiunii au fost constatate patru infracțiuni, fiind aplicate 52 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.140 lei. De asemenea au fost reţinute patru certificate de înmatriculare.

Sursa citată a precizat că în jurul orei 18.40, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DC 41, din comuna Satu Mare, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu,  condus de un localnic de 30 de ani.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 11.01.2018”, a menționat IPJ Suceava.

Astfel, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de