Tanara omorata in bataie si apoi jefuita de 10.000 lei


Intră acum și în grupul de

O tânara a fost omorâta în bataie, dupa care i s-a sustras o borseta cu 10.000 lei. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la orele 17.45, institutia a fost sesizata prin „S.N.U.A.U. 112” de M. ANA din municipiul Suceava, despre faptul ca C. ALINA, de 27 ani din localitate, a fost gasita decedata cu urme de violenta în zona capului, în apartamentul proprietate, folosit ca si sediu al unei firme, care are ca principal obiect de activitate colectarea materialelor feroase si neferoase.

Politistii au continuat cercetarile cu privire la moartea suspecta a tinerei, iar sâmbata a fost efectuata necropsia cadavrului, ocazie cu care s-a constatat ca moartea a fost violenta, fiind consecinta unui grav traumatism cranio-cerebral cu 3 plagi contuze profunde parieto-occipital stânga, fiind identificate plagi contuze echimoze si în zona faciala. Leziunile au fost produse prin loviri cu pumnii, corp contondent cu muchie si proiectare pe plan dur, cele în zona craniana fiind active, succesive si receptionate de victima în timp ce era cazuta.

Politistii au stabilit cu certitudine ca din sediul societatii lipseste o borseta cu aproximativ 10.000 lei. Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de tâlharie, urmata de moartea victimei, în vederea identificarii autorilor. 


Intră acum și în grupul de