Acasă Actualitate Ovidiu Dontu cere politicienilor sa identifice familiile cu dificultati si sa faca...

Ovidiu Dontu cere politicienilor sa identifice familiile cu dificultati si sa faca gesturi concrete pentru sprijinirea micilor scolari


Intră acum și în grupul de

Consilierii locali social-democrati suceveni Ovidiu Dontu si Eugen Girigan au ajutat o familie cu 8 copii din cartierul sucevean Obcini, recomandata de Scoala Ion Creanga, dintre care 6 scolari, sa înceapa anul scolar cu zâmbetul pe buze. Cei 6 copii au primit ghiozdane si rechizite, iar fetita cea mica, care a început scoala luni, a primit si o uniforma noua din partea celor doi consilieri. Impresionat de situatia acestei familii, care are dificultati în a-si plati întretinerea la zi, consilierul local Ovidiu Dontu le-a acordat o indemnizatie lunara de consilier local.

Folosindu-se de acest prilej, Ovidiu Dontu a solicitat prin intermediul mass-mediei si celorlalti politicieni sa identifice familiile cu dificultati si sa faca gesturi concrete pentru sprijinirea micilor scolari. E timpul ca solidaritatea sociala sa treaca de la concept la realizare, a spus consilierul Dontu. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version