Un hipermarket din Suceava vrea să construiască prima parcare supraterană din municipiu

Prima parcare supraterană din municipiul Suceava ar putea să fie realizată printr-o investiție privată.

Potrivit unui anunț postat pe site-ul Primăriei municipiului Suceava, o parcare supraterană ar putea fi construită pe strada Universității de S.C. KAUFLAND ROMANIA S.C.S..

În anunțul postat se precizează că Primăria Municipiului Suceava anunţă publicul interesat despre intenţia de elaborare a Planului Urbanistic Zonal cu Regulament de urbanism aferent pentru extindere magazin „Kaufland” și construire parcare supraterană, pe teren proprietate privată în suprafață de 18675 mp.

„Documentația poate fi consultată la sediul Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai, nr. 5A – Compartimentul Strategii urbane și gestionare documentații de urbanism – camera 38, de luni până vineri între orele 9:00-13:00, pe site-ul www.primariasv.ro, la secțiunea „Anunțuri” și în holul central de la parterul instituției. Publicul este invitat să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare PUZ, în termen de 5 zile de la data de 26.01.2018 la sediul Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai, nr. 5A”, arată sursa citată.

Conform anunțului, observațiile și propunerile transmise sunt necesare în vederea stabilirii cerințelor de elaborare/eliberării avizului de oportunitate și vor fi analizate în Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism.(Mihaela Tcaciuc)

 

loading...