În trei zile, 250 de șoferi au fost amendați pentru încălcarea regimului legal de viteză. Un tânăr din Vicovu de Sus a fost prins cu 139 km/h în localitate


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat, în perioada 26 – 28 ianuarie a.c., acţiuni pe raza județului pe linia depistării şi combaterii încălcării regimului legal de viteză şi a conducerii autovehiculelor de persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cadrul acţiunii au fost constatate 11 infracţiuni şi au fost aplicate 529 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 222.988 lei, din care 250 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reţinute 42 de permise de conducere, din care 22 pentru viteză, 5 pentru alcool și 15 alte cauze, iar 24 de certificate de înmatriculare au fost retrase.

IPJ Suceava a precizat că un tânăr de 20 de ani, din comuna Cârlibaba, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul  pe DN 17B, din comuna Dorna Arini, având o concentraţie alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care,  la spital,  i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

De asemenea, în cursul zilei de sâmbătă, 27 ianuarie a.c., un echipaj de poliție a oprit pentru control pe str. Calea Unirii, din municipiul Suceava, autoturismul condus de un localnic de 32 de ani, care avea o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Poliția Suceava a arătat că duminică, 28 ianuarie, la ora 15.50, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe strada Ştefan cel Mare, din orașul Vicovu de Sus, autoturismul condus de un localnic de 29 de ani, înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 139 km/h în localitate.


Intră acum și în grupul de