Fotbal : Uli Hoeness: “Ne ajunge si un egal la Bucuresti”


Intră acum și în grupul de

Managerul general al celor de la Bayern Munchen, Uli Hoeness, spune ca ar accepta si un rezultat de egalitate în meciul contra Stelei, considerând foarte important ca echipa sa sa porneasca bine în Liga Campionilor.
„Ne multumim cu un egal în deplasare si sa obtinem victoria în meciul de pe teren propriu. Este un meci important si vrem un rezultat favorabil”, a declarat Hoeness pentru editia online a publicatiei Kicker. Dar presedintele bavarezilor, Karl-Heinz Rummenigge, considera vital un început bun, asteptându-se la o victoria din partea trupei lui Juergen Klinsmann.

Si fostul international Ionel Ganea a prefatat partida pe care stelistii o vor avea în compania celor de la Bayern. „S-a vazut ca sunt tari la acest 3-0 cu Koln din etapa trecuta, dar trebuie sa stiti ca FC Koln nu este o echipa prea puternica. Un an retrogradeaza, un an promoveaza si tot asa. Klinsmann este un antrenor modern, care a vazut metode din Italia, Anglia, unde a jucat în cariera sa. Are o relatie speciala cu fotbalistii, fiind foarte apropiat de ei. Eu nu m-as speria prea tare de bavarezi, chiar daca sunt foarte bine organizati per-total. Bayern nu mai este ce a fost”, a spus „Ganezul”.
Presedintele executiv al clubului din Ghencea, Valeriu Argaseala, priveste cu scepticism declaratiile oficialilor germani, fiind de parere ca o echipa de talia Bayernului merge peste tot sa câstige. „Nu cred ca nemtii se vor multumi numai cu un punct. Avem un moral bun dupa ultimul meci cu Farul si nu ne e frica de Bayern Munchen”, a spus fostul arbitru.

Specialist în comentarea echipelor din Germania, dupa perioada petrecuta la Wolfsburg, Dorinel Munteanu este convins ca Steaua poate obtine macar un punct în partida de azi. „Steaua are puterea sa faca un egal pe Ghencea. Are performanta si experienta în Champions League. Bayern a început mai prost campionatul, dar acum si-a revenit”, a spus antrenorul divizionarei secunde Universitatea Cluj.
Dupa ce i-a învins, în etapa a patra, cu scorul de 3-0 pe cei de la Koln, tehnicianul nemtilor, Juergen Klinsmann, a spus ca este foarte fericit de rezultatul obtinut de elevii sai, mai ales pentru faptul ca gândul fotbalistilor era mai mult la partida din Champions League, cu Steaua, pe care spera sa o câstige pentru a nu complica lucrurile pe plan european.


Intră acum și în grupul de