Tamponare provocată de un șofer băut și cu permisul reținut, pe DN 17, la Poiana Stampei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, este cercetat de polițiști după ce s-a urcat băut la volan, având permisul de conducere reținut, și a provocat o tamponare pe DN 17, pe raza localității Poiana Stampei.

Potrivit IPJ Suceava, evenimentul rutier s-a petrecut miercuri, 31 ianuarie a.c., la ora 00.44, în urma cercetărilor polițiștii stabilind că bărbatul de 47 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune laterală cu autoturismul  condus regulamentar  de un bărbat de 43 de ani din județul Satu Mare.

„Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 43 de ani şi de  0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 47 de ani. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 47 de ani are permisul de conducere reținut”, a precizat IPJ Suceava.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de