Zona de agrement Tătărași va fi administrată de un serviciu specializat din cadrul Primăriei Suceava. Ion Lungu: „Dacă faci delegare de gestiune, mergi musafir acolo și o gestionează alții și nu întotdeauna în modul corespunzător”


Intră acum și în grupul de

Zona de agrement Tătărași va fi administrată de Serviciul Baze Agrement Tătărași (SBAT), a anunțat, miercuri, primarul Ion Lungu, care a menționat că noul serviciu va fi funcția cu șapte angajați detașați de la Direcția Domeniului Public.

El a spus că municipalitatea se pregătește să administreze baza de agrement, sau bazele de agrement din municipiul Suceava.

„Nu sunt de acord să facem delegare de gestiune pentru aceste baze de agrement. Ca atare, am aprobat în ședina de săptămâna trecută a Consiliului Local înființarea Serviciului Baze Agrement Tătărași”, a spus primarul.

El a menționat că acest serviciu va administra baza de agrement Tătărași unde se vor mai face unele îmbunătățiri.

Primarul a spus că dacă în acest an se va transfera de la Guvern parte din parcul Șipote, păduricea Zamca, se vor putea dezvolta și alte zone de agrement.

El consideră că i se pare corect ca Primăria Suceava să administreze aceste baze pentru a avea posibilitatea de a interveni, să existe posibilitatea corectării lucrurilor.

„Dacă faci delegare de gestiune, mergi musafir acolo și o gestionează alții și nu întotdeauna în modul corespunzător”, a explicat primarul.

Serviciul care va administra baza de agrement va avea șapte angajați redistribuiți de la Direcția Domeniului Public, având un șef serviciu, consilier de specialitate, casier, mecanic de utilaje, instalator, electrician și îngrijitor.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de