Emmanuel Culio: “Vreau sa joc pentru Romania!”


Intră acum și în grupul de

  Erou este putin spus. Emmanuel Culio nu a fost marti seara om, a fost semi-zeu. Mijlocasul CFR-ului a marcat ambele goluri ale senzationalei victorii a echipei sale în fata Romei. La sfârsit, argentinianul a batut un apropo public, cu tinta directa – selectionerul Victor Piturca.
„Am aratat ca suntem o echipa cu fata de Champions League, nu ne-am speriat nicio clipa de adversarii nostri. As accepta sa joc pentru nationala României, daca mi se va propune acest lucru”, a declarat eroul de pe “Olimpico” la sfârsitul partidei.
Totodata, sud-americanul a precizat si secretul succesului sau si al colegilor sai: ambitia. „Pentru mine a fost o seara pe care am visat-o, echipa a jucat foarte bine. Nu ne-am temut nicio clipa de rival. Am aratat ca suntem o echipa buna, de Liga Campionilor. Trebuie sa fim linistiti, am câstigat trei puncte importante, pe un teren greu, trebuie sa privim înainte. A fost cel mai frumos moment din viata mea. Ceva extraordinar pentru mine, pentru România, pentru jucatori. Asa poate creste fotbalul din România”, a conchis Culio. Si da, cu asemnea jucatori, Liga I are cu totul alta fata în Europa…


Intră acum și în grupul de