Țigări de contrabandă de 100 de lei, descoperite de polițiștii din Vama Siret pe corpul și în bagajele unei femei de 60 de ani


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din Vama Siret au descoperit, duminică seara, pe corpul și în bagajele unei femei de 60 de ani țigări de contrabandă de 100 de lei.

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a precizat că femeia, Rodica C., de cetățenie română, s-a prezentat duminică, 4 februarie a.c., în jurul orei 19.50, în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară, călătorind cu un autoturism marca Volkswagen.

„În baza unei analize de risc, echipa de control a efectuat o verificare amănunțită asupra autoturismului, persoanei și bagajelor”, a spus ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a menționat că a fost descoperită ascunsă pe corp și în bagajele personale, cantitatea de 70 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Astfel, țigările în valoare de 100 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

 

 


Intră acum și în grupul de