Sucevean depistat cu țigări de contrabandă ascunse în portierele mașinii, în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei după ce a încercat să intre în țară, prin Vama Siret, cu țigări de contrabandă de circa 635 lei ascunse în portierele mașinii.

 

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, duminică, 4 februarie a.c., în jurul orei 13.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Viorel I., în vârstă de 43 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, călătorind cu un autoturism marca Volkswagen.

„Existând suspiciuni că persoana în cauză transportă țigări de proveniență ucraineană, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor”, a precizat Poroch-Seriţan.

El a arătat că echipa mixtă a descoperit ascunsă și nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, în portierele mașinii, cantitatea de 470 pachete de țigări, marca Kent, de proveniență ucraineană.

Astfel, țigările în valoare de 635 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar  bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Intră acum și în grupul de