Ninsorile abundente au generat probleme în distribuția de energie electrică din județul Suceava, fiind afectați 7.200 de consumatori din 21 de localități


Intră acum și în grupul de

Ninsorile abundente din ultimele 24 de ore din județul Suceava au provocat probleme în distribuția energiei electrice în județ, fiind afectați 7.201 de consumatori din 21 de localități.

 

Astfel,  potrivit centralizării, vineri dimineața la ora 10:00 nu erau alimentate 99 de posturi de transformare și erau afectate total două linii electrice și parțial alte cinci linii electrice.

În urma acestor avarii nu erau alimentate total localitățile Bădeuți, Lunca, Milișăuți, Satu Mare, Țibeni, Botuș, Colacu, Delnița, Pojorâta, Valea Putnei, Botoș, Cârlibaba, Ciocănești, Iedu, Țibău și Valea Stânii, iar nealimentate parțial Roșu, Vatra Dornei, Pârtești de Jos, Frumosu și Fundu Moldovei, fiind afectați 7.201 de consumatori.

Echipele de intervenții ale Delgaz Grid acționează în toate zonele afectate pentru reluarea alimentării cu energie electrică.(N.B.)


Intră acum și în grupul de