Țigări de contrabandă ascunse în roata de rezervă și plafonul unui autoturism, descoperite de polițiștii din Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din Vama Siret au descoperit, luni dimineață, în mașina unui cetățean ucrainean în vârstă de 24 de ani, mai multe pachete de țigări de contrabandă ascunse în roata de rezervă și plafonul autoturismului.

Potrivit Poliției de Frontieră, în dimineața zilei de luni, 12 ianuarie a.c., în jurul orei 4.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară, un cetățean ucrainean în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca Fiat.

În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

„Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în roata de rezervă și plafonul autoturismului, cantitatea de 438 pachete de cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană”, a arătat sursa citată.

Polițiștii au confiscat țigările în valoare de 600 lei, cetățeanul ucrainean fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Intră acum și în grupul de