Urmărit de polițiști, un bărbat fără permis de conducere a ajuns cu mașina într-un șanț, la Gălănești


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Voitinel, este cercetat penal după ce a condus un autoturism fără a avea permis de conducere.

Potrivit IPJ Suceava, marți, 13 februarie a.c., la ora 15.00, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti ce acționa pe DJ 178F, din comuna Gălănești, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea spre comuna Frătăuții Vechi.

Astfel, polițiștii au trecut la urmărirea respectivului autoturism, însă, într-o curbă, pe fondul vitezei excesive, șoferul mașinii urmărite a pierdut controlul direcției de mers, a derapat și a intrat într-un șanț.

„Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat  de 35 de ani din comuna Voitinel, care, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto”, a precizat Poliția Suceava.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural. (M.T.)


Intră acum și în grupul de