Noul sistem de sensuri unice din municipiul Suceava va fi pus în dezbatere publică la începutul lunii aprilie. Harșovschi: Sucevenii să fie informați înainte de a apărea acest sistem pentru a nu avea probleme


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că în luna aprilie va fi pus în dezbatere publică studiul de trafic din municipiu și că ulterior urmează să fie instituit sistemul de sensuri unice din oraș care are ca scop principal fluidizarea traficului rutier.

„Am avut o discuție cu cei care lucrează la studiul de trafic. A fost o discuție principială, dar mai aprinsă. Mi-au spus că la sfârșitul lunii martie-începutul lunii aprilie  vom avea schițele pentru noul sistem de trafic în municipiul Suceava și vom intra în dezbatere publică”, a declarat Lucian Harșovschi într-o conferință de presă.

El a arătat că sucevenii trebuie să fie informați cât mai bine privind sistemul de sensuri unice pe care administrația locală dorește să îl instituie în municipiu.

Astfel, de la intrarea în Suceava până spre centrul orașului va fi un sens unic cu trei beni pe sens, iar una pe sensul opus pentru autobuze și autoturisme electrice.

Sensul unic va fi apoi pe traseul spre Catedrală, George Enescu și fostul sediu Maraton, și va fi stabilit și modul în care străduțele vor face legătura cu aceste artere principale.

Viceprimarul a spus că dorește să fie o informare constantă privind acest sistem nou de circulație.

„Sucevenii să fie informați înainte de a apărea acest sistem pentru a nu avea probleme”, a spus Lucian Harșovschi.(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de