Trei persoane au scăpat cu viață după ce s-au izbit cu mașina într-un tir oprit, la Dărmănești


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au scăpat cu viață după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit, joi dimineață, în jurul orei 5:30, într-un tir oprit pe marginea drumului, la Dărmănești.

Potrivit ISU Suceava, în ciuda faptului că mașina a fost grav avariată, cele trei persoane aflate în interior au suferit doar leziuni ușoare, fiind conștiente și cooperante.

De asemenea, cei trei răniți au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean pentru investigații suplimentare.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisarul Ionuţ Epureanu, a precizat că mașina în care se aflau cele trei persoane se îndrepta spre Suceava, iar la un moment dat a intrat în spatele unui tir oprit pe marginea drumului. După impact, șoferul tirului, un cetățean turc, a părăsit locul accidentului, continuându-și drumul, dar a fost oprit de polițiști la Fălticeni.

La fața locului a intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. (M.T.)

Foto: ISU Suceava.


Intră acum și în grupul de