PSD Suceava cere daramarea gardului „de sarma ghimpata” ce desparte Prefectura si Consiliul Judetean


Intră acum și în grupul de

Social-democratii suceveni au dat un „ultimatum” sefilor Consiliului Judetean Suceava si al Prefecturii în vederea încetarii disputelor politice. Vicepresedintele organizatiei judetene Suceava a PSD, Corneliu Popovici, a solicitat într-o conferinta de presa presedintelui CJ, Gheorghe Flutur si prefectului Alexandru Stefan Baisanu  sa înceteze cu „luptele meschine” pentru imagine si sa darâme „gardul de sârma ghimpata” ce desparte cele doua institutii „spre binele locuitorilor din judet”. Corneliu Popovici a declarat ca din punctul de vedere al PSD, în momentul de fata este nevoie ca în judet sa se reinstaureze starea de normalitate institutionala.

„Nimanui nu-i face placere sa aminteasca de dezastrul din 2006, din localitatea Arbore în special, dar daca mergem acolo astazi, o sa vedem ca oamenii care au avut de suferit atunci au un acoperis deasupra capului. Somam ca disputele politice sa înceteze imediat si va transmitem mesajul oamenilor aflati la necaz care ne-au trecut pragul de atâtea ori si ma refer la oameni din Gura Solcii, Ulma, Brodina, Straja, Tibeni si care ne-au spus ca a venit iarna si ca în afara de Dumnezeu, cine se mai gândeste la ei? Din acest motiv, cerem ca gardul de sârma ghimpata dintre Prefectura si Consiliul Judetean sa fie darâmat înca o data”, a tinut sa declare Corneliu Popovici.

Din perspectiva social-democratilor, paradele de imagine facute de membri ai executivului central si a presedintelui României nu au avut decât efect pe planul disputelor dintre partide si nicidecum nu au ajutat cu ceva judetul si pe oamenii cu probleme. „Nu este posibil ca în perioada inundatiilor sa treaca prin judet ministri, presedintele, premierul României, copiii presedintelui si dupa aceea sa se lase linistea. La podul de la Marginea nu s-a miscat un ac fata de situatia în care l-a lasat apa acum doua luni. La Todiresti nici macar un alt pod secundar de trecere nu este facut, iar locuitorii îsi pun viata în pericol folosind acelasi pod, pentru ca nu au alta modalitate de a traversa râul Solonet”, a tinut sa remarce vicepresedintele PSD Suceava. ­


Intră acum și în grupul de