Ginere injunghiat de socru


Intră acum și în grupul de

Un barbat din comuna suceveana a ajuns la spital dupa ce socrul sau l-a înjunghiat. Potrivit IPJ Suceava, sâmbata, în jurul orelor 19.30, B. CONSTANTIN, în vârsta de 53 ani, din comuna Malini, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, s-a dus în vizita la socrul sau B. GHEORGHE, în vârsta de 76 ani, din aceeasi localitate, unde, în urma unor discutii contradictorii, urmate de injurii reciproce, ginerele i-a dat socrului mai multe lovituri cu pumnul, dupa care l-a lovit în cap cu o cazma.

Nervos, socrul a ripostat, luând un cutit cu care si-a înjunghiat ginerele în zona abdominala stânga, acesta fiind internat la Spitalul Judetean Suceava cu diagnosticul: „plaga înjunghiata hipocondru stâng prin agresiune”, fara a se aprecia daca i s-a pus viata în pericol si nici numarul prezumtiv de zile de îngrijiri medicale.

Si socrul a fost internat, la Spitalul Falticeni, cu diagnosticul: „plaga contuza fronto-parietala dreapta”, necesitând pentru vindecare circa 7-10 zile de îngrijiri medicale si nu i s-a pus viata în pericol.

Ginerele va fi examinat din punct de vedere medico-legal.


Intră acum și în grupul de