Trei judecatoare desemnate prin tragere la sorti pentru BEJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie Judeteana Suceava va fi desemnat luni, dupa ce la finele saptamânii au fost stabiliti cei trei magistrati ce vor face parte din BEJ. Cei trei judecatori au fost desemnati, sâmbata, prin tragere la sorti, drept membri ai Biroului Electoral de Circumscriptie Judeteana Suceava. Astfel, din BEJ Suceava urmeaza sa faca parte presedintele Sectiei comerciale si de contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Suceava, Narcisa Vintila, presedintele Sectiei penale a Tribunalului Suceava, Daniela Androhovici si judecatorul Catalina Maftei, din cadrul Sectiei civile a Tribunalului Suceava. Desemnarea celor trei judecatori a avut loc la Tribunalul Suceava, în sedinta publica, iar tragerea la sorti a fost efectuata de presedintele instantei, Doru Bunduc. Acesta a declarat ca, în conformitate cu prevederile legale, cei trei membri alesi trebuie sa stabileasca, pâna luni seara, presedintele Biroului Electoral.

BEJ Suceava va fi completat la sfârsitul lunii octombrie, cu un reprezentant al Autoritatii Electorale Permanente si cu reprezentanti ai partidelor politice.

Reamintim ca în judetul Suceava, pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie, au fost delimitate zece colegii electorale uninominale pentru Camera Deputatilor si alte patru colegii uninominale pentru Senat. 


Intră acum și în grupul de