O femeie a murit şi două persoane au fost grav rănite în urma unui accident produs pe DN 17 la ieşirea din Prisaca Dornei după ce maşina în care se aflau a intrat în derapaj şi a lovit un autoturism


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 85 de ani, pasager într-un autoturism, a murit, duminică, în urma unui accident produs la ieşirea din Prisaca Dornei după ce maşina în care se afla a intrat în derapaj şi a lovit un autoturism care venea din sens opus.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un bărbat de 38 de ani din Gura Humorului conducea un autoturism Renault Symbol, pe DN 17, iar  la ieșirea din satul Prisaca Dornei spre Câmpulung Moldovenesc, iar din cauză că nu a adaptat și redus suficient viteza de deplasare la ieșirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a intrat în derapaj, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu partea din stânga spate în autoturismul marca Peugeot 307, condus regulamentar din direcția opusă de un bărbat de 32 de ani din Focșani.

 

În urma accidentului, pasagera de pe locul din stânga spate din autotursimul Renault în vârstă de 85 de ani din Gura Humorului a decedat.

Tot în urma accidentului a mai rezultat și rănirea şoferului din Renault şi a unei alte pasagere a banchetei din spate a autoturismului său în vârstă de 65 de ani din Gura Humorului, ambii fiind transportați la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, după care au fost transferați la Spitalul Județean de Urgențe Suceava pentru investigații medicale de specialitate.

 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparsatul etilotest, rezultatele fiind 0, 00 mg/l alcool pur în aerul expirat după care le-a fost recoltată câte o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

                 Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că ambele autoturisme erau echipate cu anvelope de iarnă, iar conducătorii auto utilizau centurile de siguranță.(N.B.)


Intră acum și în grupul de