VIDEO Un mort şi doi răniţi după ce o tânără ce conducea un BMW 320D a pătruns pe contrasens la Dănilă şi a lovit frontal un VW Golf

Şoferul unui autoturism VW Golf a murit, un pasager din această maşină a fost rănit grav, iar o tânără care conducea un BMW 320 D a fost şi ea rănită în urma unei coliziuni între cele două autoturisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, comisar de poliţie Ionuţ Epureanu, o tânără de 20 ani din satul Dănila a condus, duminică dimineaţa un autoturism BMW 320D, pe DN 2, între localităţile Dănila şi Dărmăneşti, din direcţia Rădăuţi spre Suceava, iar în momentul în care a ajuns într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW Golf, condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 54 ani din municipiul Suceava.

În urma coliziunii şoferul VW Golf a murit, iar tânăra de 20 de ani şi un pasager din VW Golf au suferit răni fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Cei doi au rămas internaţi în spital având mai multe traumatisme.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

(T.B.)

loading...