Accident Stroieşti: Tânărul din Câmpulung Moldovenesc aflat la volan circula cu 130 de km/h când a pierdut controlul volanului şi a lovit un cap de pod
Tânărul grav rănit,duminică dimineaţa pe DN 17 în zona localităţii Stroieşti, circula cu 130 de kilometri la oră potrivit cercetărilor.

Astfel, un tânăr de 22 de ani din Câmpulung Moldovenesc conducea un autoturism marca Audi A4 pe DN 17, dinspre comuna Şcheia spre localitatea Stroieşti, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra directiei de mers.

Maşina a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un cap de pod ce face legătura cu un drum neclasificat ce duce spre un teren agricol.

În urma impactului tânărul a suferit leziuni grave şi a fost descarcerat de echipajele ISU Suceava fiind transportat la SJU Suceava pentru îngrijiri medicale.

De menţionat este că acul kilometrajului a rămas blocat la viteza de 130km/h.

Din cauza leziunilor, tânărul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar la spital i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.(N.B.)

loading...