Minori prinsi in flagrant in timp ce furau dintr-un magazin din Negostina


Intră acum și în grupul de

Doi minori au fost prinsi în flagrant de politisti în timp ce furau dintr-un magazin, dupa ce politistii au fost anuntati de acest lucru prin apelul de urgenta 112. Duminica seara, la orele 22.58, politistii din cadrul Postului de Politie  Balcauti au fost sesizati prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul ca persoane necunoscute se afla într-un magazin din satul Negostina, comuna Balcauti si sustrag diferite bunuri.

Agentii de politie s-au deplasat imediat la fata locului, prinzându-i pe minorii M. A., în vârsta de 17 ani si T. F., în vârsta de 15 ani, localnici, în magazin.

În timpul cercetarilor, la orele 23.19, politistii din localitate au fost din nou sesizati prin „S.N.U.A.U. 112”, despre faptul ca persoane necunoscute, au sustras din locuinta Alinei C. din Negostina, un calculator cu monitor LCD si un DVD în valoare de 2.500 lei.

Politistii au extins cercetarile si au stabilit ca cei doi autori au comis si furtul din locuinta acesteia, bunuri care ulterior au fost recuperate si predate partii vatamate.

Celor doi li s-a întocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de