Poliţistul sucevean Ciprian Sfichi, grav rănit cu o sabie, a fost transferat la Clinica de Recuperare a Spitalului Militar Central


Intră acum și în grupul de

Poliţistul sucevean Ciprian Sfichi, care a fost grav rănit cu o sabie în timpul unei acţiuni pentru destructurarea unei reţele de traficanţi de droguri din Rădăuţi, a fost transferat de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi unde fusese internat la Clinica de Recuperare a Spitalului Militar Central.

Ministerul Afacerilor Interne a postat un anunţ în acest sens pe pagina de socializare.

„Avem vești despre Ciprian!Astăzi, Ciprian Sfichi a fost transferat, cu o ambulanță MAI, de la Iași la Clinica de Recuperare a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central.Mulțumim pentru sprijin colegilor de la MAPN! Știm că va fi asistat de cei mai buni medici!Îi dorim recuperare rapidă!”, a anunțat MAI.

Polițistul sucevean Dan Ciprian Sfichi a fost atacat, în dimineața de 5 decembrie 2017, cu o sabie, la o percheziție în Rădăuți, de un suspect într-un caz de trafic de droguri din Rădăuți.

El a suferit leziuni foarte grave la cap și a fost stabilizat la SJU Suceava de unde a fost transferat cu un elicopter la Spitalul de Neurochirugie din Iași unde a fost operat şi îngrijit până marţi când a fost transferat la SMC.

Potrivit cercetărilor, în 5 decembrie 2017 la ora 06:00 lucrători din cadrul BCCO Suceava sprijiniți de lucrători din cadrul SAS, I.P.J. Suceava, au descins la un imobil din municipiul Rădăuți pentru efectuarea unei percheziții  domiciliare într-un dosar ce îl viza pe un bărbat.

În momentul pătrunderii efective în locuință nu era nici o sursă de lumină, iar lucrătorul SAS Suceava aflat în dreptul ușii de acces, a fost lovit cu o sabie ascuțită în zona capului de către bărbat și a căzut la pământ.

Lucrătorii prezenți la fața locului l-au imobilizat pe suspect, iar polițistul a fost transportat de către lucrătorii Ambulanței la Spitalul Municipal Rădăuți.

Agresorul, Alexandru Huțuleac, a fost arestat preventiv.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de