Doi șoferi s-au ales cu dosare penale după ce polițiștii suceveni i-au depistat la volanul unor mașini cu numere expirate de trei ani


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați, din Păltinoasa și Frătăuții Noi, s-au ales cu dosare penale după ce polițiștii i-au depistat la volanul unor mașini cu numere expirate.

Potrivit IPJ Suceava, în cursul zilei de marți, 20 februarie a.c., la ora 12.40, o patrulă din cadrul Postului de poliție Păltinoasa a oprit pentru control pe un DC, din localitate, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu condus de un localnic de 32 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 25.12.2014.

De asemenea, tot marți, în jurul orei 13.30, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a oprit pentru control pe DC 178C,  din comuna Frătăuții Noi, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu condus de un localnic de 65 de ani.

La fel ca și în cazul șoferului din Păltinoasa, polițiștii au constatat faptul că autoturismul condus de bărbatul de 65 de ani nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 29.07.2015.

În ambele cazuri polițiștii au deschis dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”. (M. T.)


Intră acum și în grupul de