700 de pachete cu țigări ascunse în pereții laterali ai unui microbuz, descoperite în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din Vama Siret au descoperit în pereții laterali ai unui microbuz condus de un sucevean 700 de pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, miercuri dimineață, în jurul orei 05.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Constantin C., în vârstă de 53 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, conducând un microbuz marca Mercedes –Benz.

Acționând în baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra microbuzului, persoanei și bagajelor.

Comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan a menționat că a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în pereții laterali ai microbuzului, cantitatea de 700 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

„Țigările în valoare de 1050 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei”, a mai spus ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava. (M. T.)


Intră acum și în grupul de