Ion Lungu: Niciun cartier al Sucevei nu este periculos. Nu am gărzi de corp și merg singur la orice oră din zi sau noapte în orice cartier și nu este nici cel mai mic pericol


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că niciun cartier al municipiului Suceava nu este periculos și că el poate merge la orice oră din zi sau noapte, singur, în orice cartier fără să existe cel mai mic pericol.

Primarul a făcut aceste precizări după ce Consiliul Național al Audiovizualului a sancționat televiziunea Kanal D pentru un reportaj în care cartierele Burdujeni și Ițcani erau prezentate ca fiind între cele mai periculoase din țară.

„Niciun cartier al Sucevei nu este periculos”, a declarat Lungu.

El a arătat că nu are gărzi de corp și merge singur în orice cartier fără să ezite.

„Nu umblu cu gărzi de corp. La orice oră din zi și din noapte merg singur în orice cartier vreți dumneavoastră și vă spun că nu este niciun pericol, nici cel mai mic pericol. Restul sunt povești nemuritoare”, a declarat Lungu.

Primarul consideră că CNA a făcut dreptate și că, urmare a contestației depuse de Primăria Suceava, postul Kanal D, a fost sancționat cu somație publică.

„Nu vom ezita niciodată să ne adresăm acestei instituții, sau în instanță atunci când ni se afectează imaginea orașului nostru”, a spus Lungu care a menționat că realizatorii au prezentat lucruri nereale.

„Au pus din burtă niște statistici și au fost sancționați de CNA”, a spus Lungu.


Intră acum și în grupul de