Bărbat din Rădăuți cercetat pentru înșelăciune după ce a luat materiale de construcții de aproape 170.000 de lei fără să le achite, reținut de polițiști


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Rădăuţi, a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, fiind cercetat într-un dosar penal de înșelăciune.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cursul zilei de miercuri, 21 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniți de lucrătorii I.J.J. Suceava, au pus în executare mai multe mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Rădăuţi într-un dosar penal de înșelăciune, în care este cercetat un bărbat de 38 de ani din municipiul Rădăuți.

Sursa citată a menționat că în perioada 17 – 27.01.2018 bărbatul din Rădăuți a indus în eroare o societate comercială din județul Timiş, prezentându-se sub o identitate falsă şi folosind o ştampilă falsă, ocazie cu care a preluat materiale de construcții  în valoare de 165.640,15 lei, fără  să achite ulterior produsele.

„Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, polițiștii au identificat şi ridicat mai multe telefoane mobile, o ştampilă, precum şi diverse  înscrisuri care pot servi ca mijloace de probă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate, față de două dintre acestea, fiind dispusă punerea în mişcare acţiunii penale”, a precizat IPJ Suceava.

Bărbatul de 38 de ani, din municipiul Rădăuţi, a fost reținut pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Judecătoriei Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă. (M. T.)


Intră acum și în grupul de