Bărbat din Rădăuți cercetat pentru înșelăciune după ce a luat materiale de construcții de aproape 170.000 de lei fără să le achite, reținut de polițiști

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Rădăuţi, a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, fiind cercetat într-un dosar penal de înșelăciune.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cursul zilei de miercuri, 21 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniți de lucrătorii I.J.J. Suceava, au pus în executare mai multe mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Rădăuţi într-un dosar penal de înșelăciune, în care este cercetat un bărbat de 38 de ani din municipiul Rădăuți.

Sursa citată a menționat că în perioada 17 – 27.01.2018 bărbatul din Rădăuți a indus în eroare o societate comercială din județul Timiş, prezentându-se sub o identitate falsă şi folosind o ştampilă falsă, ocazie cu care a preluat materiale de construcții  în valoare de 165.640,15 lei, fără  să achite ulterior produsele.

„Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, polițiștii au identificat şi ridicat mai multe telefoane mobile, o ştampilă, precum şi diverse  înscrisuri care pot servi ca mijloace de probă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate, față de două dintre acestea, fiind dispusă punerea în mişcare acţiunii penale”, a precizat IPJ Suceava.

Bărbatul de 38 de ani, din municipiul Rădăuţi, a fost reținut pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Judecătoriei Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă. (M. T.)

loading...