Țigări de contrabandă găsite de polițiștii de frontieră în autoturismul unui român care a intrat în țară prin Vama Siret. Polițiștii de frontieră au mai găsit în zona Vicov țigări de contrabandă de 30.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care a intrat sâmbătă dimineața în țară prin PTF Siret a fost amendat cu 5000 de lei după ce în mașina pe are o conducea s-au găsit țigări de proveniență ucraineană nedeclarate.

Potrivit Poliției de frontieră Suceava, sâmbătă dimineața, în jurul orei 02.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, jud. Suceava, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român  Vasile A., în vârstă de 46 de ani, conducând un autoturism marca Hyundai.

Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor și au descoperit ascunse şi nedeclarate, în semiaripi și bancheta din spate ale autoturismului, cantitatea de 170 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 230 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Poliția de frontieră Suceava menționează că vineri, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control la frontiera de stat, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Vicovu de Sus au descoperit 5 colete cu țigări, de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Coletele au fost transportate la sediul poliției de frontieră, unde s-a constatat că este vorba de 2.490 pachete, marca Marble, în valoare de 29.200 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se desfășoară cercetări, în vederea identificării persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de