Fotbal, Cupa Romaniei : Jucati cu inima!


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – FC Botosani, miercuri, ora 16, Stadion „Areni”

„Vreau sa batem pe FC Botosani chiar daca vom fi nevoiti sa mergem în sapte oameni la Buftea”. Este declaratia cu care antrenorul Marian Pana a intrat si mai mult în sufletul fanilor Cetatii Suceava.
Un meci de totul sau nimic pentru ca echipa învinsa va parasi competitia în timp ce câstigatoarea va primi vizita unei grupari din primul esalon valoric al fotbalului românesc. O rivalitate durabila. Un meci pentu care traieste o mare parte dintre componentii galeriilor din Suceava si Botosani. Este doar un nou episod al confruntarilor dintre echipele reprezentative din cele doua judete vecine. Conducerile celor doua cluburi, galeriile, suporterii în general, sunt mobilizati la maximum. Este vorba de partida de astazi, dintre Cetatea Suceava si FC Botosani, un meci contând pentru faza a V-a a Cupei României.

Dupa victoriile în lant obtinute pe teren propriu în campionat si cu Ceahlaul Piatra Neamt în Cupa, echipa antrenata de Marian Pana este decisa sa faca o noua victima. Tehnicianul sucevenilor a înteles rivalitatea dintre cele doua formatii si a transmis-o mai departe jucatorilor. Acestia, la rândul lor, au promis ca vor da totul pentru victorie.

La rândul sau, presedintele Dumitru Moldovan crede ca un meci contra echipei din Botosani este foarte important si trebuie câstigat. Cu atât mai mult cu cât, echipa învingatoare are sansa de a plusa la capitolul imagine.
Din pacate, Marian Pana nu a scapat de problemele medicale din cadrul lotului. În aceste conditii, tehncianul „galben-albastrilor” nu va putea conta pe cel mai bun „11”. Chiar si asa, seful bancii tehnice a Cetatii este optimist. „Vom învinge pe FC Botosani. Am dovedit ca suntem o echipa valoroasa, mai ales în partidele de pe teren propriu. Nu vrem sa ne stricam palmaresul tocmai într-o partida cu FC Botosani. Le-am explicat si jucatorilor ce înseamna acest joc pentru suporteri si cu totii mi-au promis ca vor dau tot ce au mai bun”, a declarat Marian Pana.
Partida va fi arbitrata de Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe) la centru, ajutat la cele doua linii de Bogdan Hârlab (Brasov) si Stelian Slabu (Brasov). Observatorul delegat din partea FRF pentru acest joc este Viorel Saleanu din Pascani.

Programul complet al fazei a V-a a Cupei României:

Cetatea Suvceava – FC Botosani
Stiinta Bacau – FCM Bacau
Dunarea Galati – Delta Tulcea
Steaua II – CSM Ploiesti
FC Buftea – Petrolul Ploiesti
Tricolorul Breaza – Concordia Chiajna
Sportul Studentesc – Prefab Modelu
CF Predeal – International Curtea de Arges
FC Drobeta – FCM Rm. Vâlcea
Minerul Matasari – Minerul Lupeni
CFR Timisoara – UTA Arad
FCM Tg. Mures – Unirea Alba Iulia
CFR II Cluj – FC Bihor
Silvania Simleul Silvanie – „U” Cluj


Intră acum și în grupul de