Incendiu la un restaurant din cartierul Areni, provocat de echipamentele electrice


Intră acum și în grupul de

Un restaurant din cartierul Areni, din municipiul Suceava, a fost afectat, luni dimineața, de un incendiu ce a izbucnit din cauza echipamentelor electrice defecte sau supradimensionate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Suceava cu două autospeciale și o ambulanță SMURD.

FOTO: http://www.monitorulvn.ro

„La sosirea echipajelor, ardea mocnit și cu degajări mari de fum instalația electrică din bucătăria localului, situat la etajul unei clădiri P+1, cu pericol de propagare la întreaga construcție”, a spus Găleată.

El a precizat că în urma incendiului au ars instalația electrică, un frigider, o ladă frigorifică și izolația interioară și s-a degradat tencuiala interioară a localului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul clădirii.

„Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de echipamente electrice defecte sau supradimensionate”, a menționat slt. Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de