Lovit de o masina din gluma unui coleg


Intră acum și în grupul de

Un elev sucevean în vârsta de 9 ani s-a ales cu o fractura la gamba stânga, dupa ce, dintr-o gluma a unui coleg de scoala, a fost împins în strada si a fost lovit de o masina. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orei 13.00, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava, minorul A.I. de 9 ani localnic, în timp ce se deplasa pe trotuar de la scoala, a fost împins în gluma de un coleg pe partea carosabila, unde a fost acrosat de un autoturism de culoare gri.

Soferul autoturismului a oprit, a discutat cu minorul dupa care l-a transportat la domiciliu, unde a discutat cu mama acestuia, apoi a plecat neanuntând organele de politie.

Minorul a fost transportat ulterior la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul: „fractura tremidictala gamba stânga”, necesitând pentru vindecare circa 23-25 zile de îngrijiri medicale, unde a ramas internat.

Cercetarile continua în vederea stabilirii împrejurarilor în care a avut loc accidentul si daca leziunile au fost produse prin accident rutier, respectiv pentru identificarea autorului.


Intră acum și în grupul de