Biciclist rănit grav de o mașină condusă de un șofer băut, la Hănţeşti


Intră acum și în grupul de

Un biciclist în vârstă de 68 de ani, din localitatea Hănţeşti, a fost accidentat grav de o mașină condusă de un șofer băut.

Poliția Suceava a menționat că accidentul a avut loc duminică, 4 martie a.c., la ora 15.10, pe DJ 208D, din localitatea Hănţeşti.

„Pe fondul neadaptării vitezei, un bărbat de 60 de ani din municipiul Suceava a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un biciclist care se deplasa regulamentar pe partea dreaptă a drumului. Din accident a rezultat rănirea gravă a biciclistului, un localnic de 68 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a arătat IPJ Suceava.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar  penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural. (M.T.)

 


Intră acum și în grupul de