Curse mai multe spre Londra, Roma și Milano cu Wizz Air și spre București cu Tarom, din 25 martie. Se anulează în schimb cursa Wizz Air pentru Treviso și Tarom pentru Torino


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, marți, într-o conferință de presă, că din 25 martie când intră în vigoare noul program de zbor pentru primăvara-vara anului 2018, compania Wizz Air introduce mai multe curse spre Londra, Roma și Milano, dar elimină cursa spre Treviso, iar Tarom introduce noi curse spre București, dar renunță la destinația Torino.

Astfel, frecvența pentru Londra va crește de la cinci curse săptămânale, la șapte curse, respectiv o cursă în fiecare zi, numărul de curse spre Roma crește de la două la trei săptămânal, iar numărul de curse spre Milano crește de la trei la patru săptămânal, iar din 21 iunie vor fi cinci frecvențe săptămânale.

Potrivit lui Flutur, va crește frecvența curselor Tarom spre București, de la șapte la 11, fiind introduse curse noi marți, joi, vineri și duminică.

Cursele de marți, joi și duminică sosesc la Suceava la ora 18:30 și pleacă la 19:10 spre București unde ajung la 20:15. Cursa de vineri va fi cu plecare de la 12:30 din Otopeni.

El a mai menționat că din 28 mai în 26 septembrie vor fi și șase curse charter săptămânale, respectiv tour -operatorul Kusadasi cu Air Bucharest va zbura spre Antalya în zilele de luni și vineri și spre Zakynthos în fiecare zi de miercuri, tour-operatorul Prestige Tours și compania aeriană Atlas Global va avea zboruri spre Bodrum în fiecare zi de luni și Antalya în fiecare zi de vineri, iar tour-operatorul Need Tour cu compania aeriană Coredeon Airlines, spre Antalya, în fiecare zi de duminică.

Președintele Consiliului Județean Suceava a menționat că nu are elemente care să le facă publice acum privind celelalte zboruri.(T.B.)


Intră acum și în grupul de