Din pasager a ajuns victima


Intră acum și în grupul de

Un tânar în vârsta de 19 ani, pasager pe un motoscuter, a fost accidentat grav, dupa ce minorul care conducea mopedul nu a adaptat viteza la carosabilul umed, si s-a rasturnat pe carosabil. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, vineri,  în jurul orelor 02.00, pe D.J. 209 M în interiorul localitatii Radaseni, minorul G.A. de 15 ani localnic, în timp ce conducea motoscuterul marca „Imperial”, nu a adaptat viteza la carosabilul umed, pierzând controlul asupra directiei de mers, rasturnându-se pe carosabil.

În urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a lui A. VASILE de 19 ani, pasager în partea din spate pe motoscuter, care nu purta casca de protectie si vatamarea usoara a lui G.A.

Conducatorul motoscuterului purta casca de protectie, însa nu poseda adeverinta care sa ateste ca a absolvit un curs de legislatie rutiera. Datorita leziunilor suferite (contuzii si escoriatii faciale), nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însa i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de