Zona de agrement a municipiului Suceava se va inaugura în data de 1 mai. Ion Lungu: până atunci instalăm și două trasee de tiroliană


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că zona de agrement a municipiului Suceava va fi inaugurată în data de 1 mai.

El a arătat că în zona de agrement se derulează în prezent un proiect suplimentar de instalare a două trasee de tiroliană, unul pentru copii sub 12 ani cu o lungime de 100 de metri și al doilea pentru cei peste 12 ani, cu o lungime de 600 de metri.

„Îmi doresc ca până la 1 mai să montăm aceste tiroliene”, a spus Lungu.

Zona de agrement Tătărași va fi administrată de Serviciul Baze Agrement Tătărași (SBAT), iar noul serviciu va fi funcția cu șapte angajați detașați de la Direcția Domeniului Public.

În urma finalizării acestui proiect sucevenii se vor putea bucura de locuri de joacă pentru copii, de terenuri de minigolf, un foișor muzical, un debarcader cu bărci și hidrobiciclete, terenuri de sport, fântână arteziană, clădiri administrative și cafenea. De asemenea, s-au amenajat spațiile verzi prin plantarea a sute de plante și arbuști ornamentali.(T.B.)


Intră acum și în grupul de