Femeie din Vicovu de Sus cercetată pentru contrabandă, după ce polițiștii au prins-o cu patru sticle de vodcă fără documente de proveniență
Polițiștii din localitățile Milișăuți, Solca și Cajvana au organizat în cursul zilei de miercuri, 7 martie a.c., o acțiune pe raza de competență pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cadrul acțiunii au fost verificaţi 26 de agenți economici şi au fost legitimate 74 de persoane.

De asemenea, au fost controlate 41 de autovehicule şi au fost testaţi alcoolscopic 11 conducători auto.

„A fost constatată o infracţiune şi au fost aplicate 31 de  sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 18.130 lei”, a precizat IPJ Suceava.

În cadrul acțiunii, o femeie de 42 de ani, din orașul Vicovu de Sus a fost identificată de polițiști în Piaţa Agroalimentară din comuna Arbore în timp ce deținea în interiorul microbuzului înmatriculat în străinătate patru sticle de vodcă, de câte 1 litru fiecare, de proveniență ucraineană, fără documente legale de proveniență.

„Bunurile în valoare de circa 120 de lei au fost confiscate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural”, a mai arătat Poliția Suceava. (M.T.)

 

loading...