Bărbat din Cajvana, cercetat de polițiști după ce a condus o mașină cu plăcuțele de înmatriculare ale unui alt autoturism


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din  orașul Cajvana, este cercetat de polițiști după ce a fost depistat la volanul unei mașini ce avea plăcuțele de înmatriculare ale unui alt autoturism.

Potrivit IPJ Suceava, joi, 8 martie a.c., la ora 21:30, un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Bălcăuți Ipotești a oprit, pentru control, pe DJ 208 A, pe raza comunei Udești, autoturismul condus de un bărbat de 32 de ani din  orașul Cajvana.

„Efectuându-se verificări în bazele de date, s-a constatat faptul că plăcuțele  de înmatriculare aplicate pe autoturism aparțin unui alt autoturism, înmatriculat pe numele lui unui bărbat din comuna Boroaia”, a arătat sursa citată.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a procedat la imobilizarea autoturismului, acesta urmând a fi prezentat la RAR în vederea stabilirii datelor tehnice ale acestuia.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de