O persoană a murit, iar alte două au fost rănite după ce o camionetă a căzut de pe un pod în albia râului Suceava, la Milișăuți


Intră acum și în grupul de

 O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, sâmbătă dimineața, după ce camioneta în care se aflau a căzut de pe un pod, de la o înălțime de circa 10 metri, în albia râului Suceava, pe raza orașului Milișăuți.

Potrivit ISU Suceava, autovehiculul a căzut în albia râului Suceava, la o diferență de nivel de aproximativ 10 metri, iar în interiorul mașinii se aflau trei persoane din care două s-au autoevacuat, însă cea de-a treia a rămas încarcerată, în stare de inconștiență.

La fața locului s-au deplasat Modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Rădăuți, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Intervenția pentru descarcerarea victimei a fost una dificilă, întrucât atât accesul către autovehicul, cât și poziția în care acesta era răsturnat a necesitat un efort susținut din partea salvatorilor pentru operațiunile de extragere, iar din nefericire, victima încarcerată era decedată, precizează sursa citată.

ISU Suceava menționează că celelalte două persoane implicate erau conștiente și cooperante, cu răni ușoare și au fost preluate de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean și transportate la spital, pentru investigații suplimentare.(N.B.)


Intră acum și în grupul de