Au început lucrările de reabilitare a străzii Vasile Bumbac din centrul Sucevei


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi a anunțat, luni, că strada Vasile Bumbac din centrul orașului a intrat în reabilitare totală și i-a îndemnat pe șoferi să ocolească zona.

„De astăzi (luni – n.r.) încep lucrările de reabilitare totală a străzii Vasile Bumbac, porțiunea care este delimitată de strada Republicii și sediul E-ON. Această modernizare vine în continuarea celor făcute anul trecut în așa fel încât zona din jurul Palatului Administrativ să fie refăcută total. Lucrările ar trebui finalizate până la finalul verii, dar constructorul promite că le va realiza până la sfârșitul lunii iulie”, a spus Harșovschi.

El a precizat că valoarea totală a lucrării este de 1.054.290,45 lei +T.V.A, iar conform datelor tehnice lungimea străzii este de 337de metri, lățimea părții carosabile fiind de 6.00m – 7.00m, cu o suprafața totală a străzii de 2349mp.

De asemenea, lățimea trotuarului este de 1.10m – 5.60m, suprafață totală fiind de 1558mp.

Lucian Harșovschi a mai arătat că se vor înlocui și 28 de stâlpi de iluminat cu înălțimea de 9 metri și 5 stâlpi de iluminat cu înălțimea de 4 metri, iar stâlpii de 9 metri vor fi dotați cu corpuri de iluminat tip LED.

„Șoferii care pot ocoli zona, sunt rugați să o facă pentru a nu pierde prea mult timp în trafic!”, a transmis viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi. (M.T.)


Intră acum și în grupul de